Uncategorized

3 grunde til, at dig og vennerne skal vælge sommerhusferien

Mange studerende drømmer om at rejse langt væk fra bøgerne, hver gang sommerferien eller efterårsferien melder sig. Men grundet et ofte begrænset budget og mange personer i vennegruppen at tilfredsstille, giver denne artikel dig 3 årsager til at vælge en ferie i sommerhus i stedet for en dyr rejse syd på.

Bo flere og spar mere

Ønsker i at holde ferie sammen som en gruppe på flere end 2 personer, kan det faktisk være en fordel at leje et sommerhus i stedet for at bo på hotel. Nok er det let at finde en billig ferie syd på, men rejser man 3 eller flere personer sammen kan det være meget svært at finde et enkelt hotelværelse eller lejlighed der imødekommer dette. Derfor er man ofte nødt til at booke flere værelser og senge – og så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Hos Ferieboligweb kan i finde mange forskellige sommerhuse i forskellige størrelser og prisklasser og på forskellige destinationer – ikke kun i Danmark. Klik her for at se de mange muligheder.

Der findes sommerhuse i mange forskellige prisklasser, men fælles for mange sommerhuse er ofte, at de har flere soveværelser. På den måde kan de huse dig og hele din vennegruppe, og jo flere i bor sammen, jo færre penge skal i give hver især, hvilket giver flere penge til rosévin.

Madlavning og hygge

En tur i sommerhus er også en super mulighed for at udfolde sig kulinarisk og lave god og hjemmelavet mad i fællesskab. Mange forbinder ferie med at spise ude, men intet slår et godt og hjemmelavet måltid med gode råvarer, grillaftener og lange aftener på terrassen og med kolde dåseøl ad libitum.

Ikke nok med, at man får både mere og bedre måltider for pengene, når man laver det fra bunden, køber ind i fællesskab, så undgår i også på de kønsløse og bakteriefyldte buffeter på sommerferien, som ofte er at finde på mange hoteller og charterferie-destinationer i udlandet.

Sommerhus i Sydeuropa

Er man ikke helt tryg ved den danske sommer, og vil i helst sikre jer en varm, solrig og mere eksotisk sommerferie, så er der også rig mulighed for at finde et sommerhus i det sydlige Europa på Ferieboligweb.

En ferie i sommerhus i udlandet er også en god mulighed, hvis der er en enkelt i vennegruppen med flyskræk. Med destinationer som Frankrig, Spanien og Italien er der gode muligheder for at køre på ferie. Hvis pengene rækker lidt længere, er der selvfølgelig også mulighed for at flyve, og her kan der faktisk være mange penge at spare, eftersom mange flyselskaber giver store rabatter på flyruter i Europa til unge og studerende.

Ferie i sommerhus behøver bestemt ikke være kedeligt. Mulighederne er flere end du aner, og leje af et stort og lækkert sommerhus til dig og alle dine venner er kun et klik væk. God tur!