Blog

3 metoder til at finde ny viden

Vil du gerne lære om noget nyt? Som studerende lærer du løbende mange nye ting, og vi lærer på mange forskellige måder. Alt efter hvor meget og hvilken viden du er på udkig efter, er der forskellige metoder til at finde viden om netop det. I denne artikel har vi samlet vores bud på tre metoder til at finde ny viden.

Find information online

Den første og en af de mest oplagte måder at finde ny information på, er ved at søge information online. Med en hurtig Google søgning kan du lynhurtigt finde information om det du gerne vil vide hvad er eller søger mere uddybende information omkring.

Vi bruger Google til utroligt mange forskellige Google søgninger hver dag, og du kan finde information om nærmest alt ved at søge via Google og komme videre til en anden hjemmeside, der kan besvare dit spørgsmål.

Du kan både information på forskellige hjemmesider eller blogs, hvor du kan læse indlæg om det du gerne vil vide lidt om. Det kan fx være du kommer forbi denne blog, som er lavet af folkeskolelæreren Simon Schmidt From.

 

De klassiske bøger

Den helt klassiske måde til at finde information er ved at læse en god bog. En bog giver ofte mere dybdegående viden sammenlignet med en klassisk Google søgning, da du her får en hel bog om emnet.

At finde en god bog er derfor en god løsning, hvis du gerne vil have mere dybdegående viden end hvad du lige kan finde på en nærliggende hjemmeside. Du kan finde utroligt mange bøger og det kan både være en fysisk bog eller en e-bog.

E-bøger er mere populære i dag, hvor så meget andet foregår online og det er nemmere at have en e-bog med dig rundt.

Der er dog mange der foretrækker at have en fysisk bog, for ikke at læse på en skærm. Hvis du er en af dem, kan en Kindle være en god løsning til dig. En Kindle er lavet til at kunne læse bøger på og har samme størrelse som en lille tablet. Du kan have mange bøger liggende og der er ikke noget baggrundslys som fjerner den ubehag der ofte er ved at læse på en skærm.

 

Find et kursus

Hvis du gerne vil have mere intensiv viden om noget, bør du overveje et kursus.

På forskellige kruser kan du blive sat ind i et nyt emne over et par dage og derigennem lære om det på en god måde.

På et kursus vil der samtidig være øvelser, så du får brugt den nye viden med det samme, hvilket er en fordel når det handler om at kunne huske det du har lært.

Du kan finde mange forskellige kurser rundt omkring i landet, så der er sikkert også et kursus med det du gerne vil vide mere om.