Blog

Backpackerrejse: Hvad skal du have med i tasken?

Står du over for et nyt, spændende rejseeventyr, hvor du skal være hjemmefra i en længere periode? Så kan det være noget af en opgave at få pakket rygsækken med alle de mest uundværlige ting. Det er nemlig ikke alt, der er let at opdrive, mens du er på farten

 

Du får her en række gode råd til, hvad du skal putte i din rygsæk. Og hvad du sagtens kan lade blive hjemme på hylden.

Vær sparsom med tøjet

Der er en klar tendens til, at vi kommer til at fylde tasken med tøj. Men det er der faktisk ingen grund til. Tøj kan købes alle steder i hele verden, og tager du til Asien, kan du tilmed købe det til næsten ingen penge. Lad være at pakke tre varme trøjer, men nøjes i stedet med en enkelt. Når den bliver beskidt, vasker du den bare. Og opdager du undervejs, at en er for lidt, køber du bare en ekstra. Tag gerne en lille pose vaskepulver med – så kan du altid vaske på hotelværelset.

 

Hellere efterlade tasken med ekstra plads end fylde den op med alt for meget tøj, som du måske slet ikke får brug for. Tænk også over ikke at tage dine dyreste og mest elskede outfits med. Tag tøj med, som du ikke bliver ulykkelig over at slide op eller at vaske, så farverne ikke stråler, som de gjorde fra ny. Du kommer sikkert til at vaske mere i en håndvask end i en topmoderne vaskemaskine.

Husk omformer til dit elektroniske udstyr

Vores elektroniske udstyr er blevet til vores kæreste eje. Og prøv lige at forestille dig, hvordan det ville føles, hvis du pludselig stod på den anden side af kloden og ikke kunne lade din telefon eller dit kamera op. Det lyder ikke som en rar situation, vel?

 

Når du rejser til destinationer som Asien eller USA, vil du opleve, at stikkontakterne ikke ser ud som herhjemme. Du kan altså ikke sætte din oplader deri. Det, som du har brug for, er en omformer. En lille ting, som praktisk talt er uundværlig. Skal du på en rundrejse til flere lande, så undersøg forinden, hvilke omformere du skal have med i tasken. Så er du sikker på at kunne få strøm på din telefon under hele din rejse.

 

Tag håndsprit med i tasken

Når du er ude at rejse, er hygiejne tit et issue. Med en flaske håndsprit i tasken kan du altid nemt vaske hænder. Hvad enten du har haft penge i hånden på det lokale marked eller kommer ud for at måtte benytte kummerlige toiletforhold. Tag gerne et par flasker med i rejsestørrelse, så du har til den første tid. Det vil du takke dig selv for mange gange undervejs.

Glem ikke gode sko

Et par gode sko, som du allerede har gået godt til, er et must på din rejse. Hvad enten du går bedst i et par sneakers eller et par sandaler, der sidder godt på din fod, så glem ikke at få dem med. Det vil helt sikkert vrimle med flip-flops, hvis rejsen går til Thailand, Indien eller et andet varmt land, hvor der er mange turister. Men gode sko kan være svære at få fat i, når du er ude at rejse.

 

Elsker du at løbe, så glem heller ikke at smide dine løbesko i tasken. Løb er en oplagt måde at få motion og komme vidt omkring, når du er ude på eventyr.

 

God pakkelyst – og god rejselyst!