Blog

Få de bedste lifehacks til din studietid

Studielivet behøver ikke være hårdt. Der findes mange små finurlige, ting du kan gøre, for at få en nemmere og mere produktiv studietid. Her kommer nogle gode lifehacks, der gør alt nemmere.

Hjælp til opgaverne

Når man er studerende, kan specielt opgaverne være rigtig udfordrende. Hvad gør man så, så det hele virker uoverskueligt. Man spørger om hjælp. Der findes rigtig mange forskellige sider og virksomheder, som kan hjælpe dig med at læse korrektur på dine opgaver, eller hjælpe med at komme på ideer til opgaven. Er du på gymnasiet, kan du også finde inspiration til mange af dine opgaver, som allerede er blevet skrevet før. Der findes gode sider som studieportalen, hvor der er guldnoter til mange opgaver, som kan hjælpe dig med at komme igennem dine engelske essays eller danskstile.

Få det bedste teknologi

Når man er studerende, er noget af det vigtigste, at man har de rigtige redskaber til at komme igennem studietiden. Det kan derfor være en rigtig god ide at investere i en god computer, som både hjælper dig med at spare tid, da den loader tingene hurtig og holder i mange år. Foruden computeren, bruges mobilen mere og mere i skolen, det kan derfor være en god ide at sælge sin brugte telefon til telerepair.dk og få den opdateret til en ny. Er den bare gået i stykker, kan det også blive fikset her, hvor du samtidig får en anden, mens din bliver repareret.

Hjemmet der giver inspiration

Som studerende er ens miljø rigtig vigtig. Det samme er farver på væggene, da de kan hjælpe en med at være produktiv, når man skal lave lektier eller skrive en masse opgaver. Farver som gulv giver koncentration og gode arbejdsfarver. Ellers er der de mørke rum, som skaber en intensitet, der giver en motivation. Her skal der hvide og lyse møbler til.

Foruden farver, er planter med til at give en rigtig god atmosfære og er medhjælpelig til, at man ikke får ondt i hovedet, når man sidder med en stor opgave. Et grønt miljø giver energi og skaber en positiv effekt for hjernen.

Herefter er belysningen rigtig vigtigt, da det hjælper hjernen fokuserer. Sidder man i et meget mørkt lysbelagt rum, skal ens øjne anstrenge sig meget mere, hvilket kan gøre, det bliver svært at koncentrere sig og man ender ofte med hovedpine.

En anden god ide mens man sidder i hjemmet og skriver opgaver, er at høre noget god og inspirerende musik, som skaber en god stemning. Mange tror at musik er med til at forvirre i opgaveskrivningen, men ofte lukker musik alt andet støj ude, og hvis man hører en masse gode sange, som man kender i forvejen, tænker man ikke lige så meget over teksten og kan fokusere på skrivningen.

Den sidste rigtig vigtige ting, er gode møbler at sidde i. Hvis du sidder ukomfortable, er det svært at fokusere og koncentrere sig. Sørg derfor for at købe en god kontorstol eller, hvad der passer til dig.