Blog

Få en pause fra studiet med en skiferie

Mange studerende er lige ny i en presset periode med vintereksamenerne og de fleste kunne derfor godt tænke sig en pause fra det travle studieliv. Samtidig er skisæsonen ved at komme i gang, så hvorfor ikke tage en pause fra studiet med en skiferie?

Derfor skal du tage på skiferie

Skiferie er en af de bedste måder at slappe af på og derfor er det også en god måde at få en pause fra studiet på. Når du er på skiferie, kan tankerne fra afleveringer og eksamener komme langt væk, når du suser ned af pisterne.

På en skiferie er du aktiv meget af tiden, og når vi er aktive slapper vi af på en god måde, fordi tankerne kan komme langt væk fra hverdagen. En skiferie er derfor en unik mulighed for at slappe af og få tankerne væk fra studiet.

 

Kombiner skiferien med andre aktiviteter

En skiferie kan samtidig kombineres med andre aktiviteter, så du kan opleve lidt forskelligt, hvis du får brug for en pause fra pisterne.

Du kan fx tage på skiferie til Hemsedal, der ligger i Norge. Hemsedal er en fantastisk skidestination, fordi der er pister i alle sværhedsgrader så alle kan være med.

I Hemsedal kan du tage ud og opleve lidt af den fantastiske natur der ligger i området eller tage ud og spille golf hos Hemsedal Golfklubb. Der er samtidig mulighed for at finde et godt spasted i Hemsedal, hvor du kan få afslapning for alle pengene.

Det vigtigste ved Hemsedal er dog de gode muligheder for at suse ned af de mange pister. Du kan læse mere om skiferie til Hemsedal ved at klikke her.

 

Skiferie som miniferie

Som studerende er det sandsynligvis svært at hive ret mange hverdage ud af kalenderen, da du sikkert har meget at se til. Du kan derfor overveje at tage på skiferie som minfeire, hvor du fx tager afsted torsdag aften og er tilbage igen søndag.

På den behøver du ikke at tage for lang tid ud af kalenderen, og du risikerer dermed ikke at falde for langt bagud med studiet. Hvis du vælger en miniferie, gælder det om at finde en destination der ikke ligger for langt væk, så du ikke bruger for lang tid på transport.

Du kan kigge på forskellige destinationer i Norge eller Sverige, som ikke tager lang tid at komme hent til, og som har pister der passer til dig og dem du skal ud at stå på ski sammen med.

Du kan tage et par studiekammerater under armen til skituren. Så gælder det bare om at finde en skidestination, hvor der er gode muligheder for afterski, så I kan få et par gode dage ved pisterne.