Uncategorized

Find den rigtige skoletaske

Dit barn går i skole i mange år og det er derfor vigtigt at have den rigtige skoletaske. I takt med at barnet vokser, skal der skiftes skoletaske for der kommer flere bøger til og der skal være plads til mere end bare bøger i skoletasken. Men hvad er det lige i skal tænke over når der skal købes en skoletaske, for det er ikke lige meget hvad det er i vælger.

Første skoledag

Når dit barn skal starte i skole, skal der en skoletaske til, men det er jo ikke lige meget, hvad for en skoletaske som i vælger for det er jo en taske, som dit barn skal gå rundt med hver dag. Dit barn glæder sig sikkert rigtig meget til at komme i gang med skolen. Så sørg for at i har været ude i god tid og finde den helt rigtige taske, så i ikke skal stresse over og når tasken står klar i hjørnet, vil dit barn glæde sig endnu mere til at komme i gang med skolen og få lov til at have sin nye flotte skoletaske på. Husk at der i skoletasken også skal være plads til penalhus, madkasse, drikkedunk og deres skema udover skolebøgerne. I skal selvfølgelig også huske at købe de ovennævnte ting, da de er med til at gøre skolestarten rigtig god for dit barn og de er også vigtige for at dit barn kan følge med i skolen. Vælg derfor den helt skoletaske til dit barn og de medfølgende ting, du kan få mere inspiration hos barnetsunivers.       

 De ældre skolebørn

Der er forskel på når børnene starter i skole og når de skal have en skoletaske. I de små klasser vælger de ofte en taske hvor der er Lego figurer eller dyr på, for det er jo sejt. Når man bliver lidt ældre, så er det ikke så sejt længere at gå rundt med en taske med Lego figurer på. Derfor begynder man at skifte skoletasken ud med en mere neutral udgave. Man kan se på det sådan her fra 0.-2.klasse der er det Lego figurerne der tæller og gerne med en masse farver. Fra 3.-6. klasse bliver skoletaskerne lidt mere neutrale, men der sker stadig lidt i form af blomster og forskellige mønstre. Når børnene er nået de ældre klasser 7.-10. klasse så begynder de helt neutrale tasker at blive valgt, det er her at Fjällräven og Eastpack især har sin indflydelse for det er gerne disse der bliver valgt, da de er meget neutrale og det er i disse tasker muligt at have sin computer med. For i de ældre klasser skal der nemlig også være plads til en computer udover alle skolebøgerne.    

Størrelsen og pasformen

Med alderen vokser børnene og det er derfor vigtigt at de får en ny skoletaske, for deres stropper vil komme til at gnave, hvis tasken bliver for lille. Køber i en der er for stor, kan det resultere i at dit barn får ondt i ryggen. Så hvad skal du tænke på når du skal købe en taske til dit barn. Du skal huske at have justerbare stropper, da det kan forlænge skoletaskens levetid, fordi i kan justere stropperne, så de ikke sidder og strammer eller gnaver. Det er også en god ide at finde en taske med brede skulderstropper, samt hvor der også er hoftebælte og brystrem til at hjælpe med vægten. Du skal også huske at sørge for at der er reflekser på skoletasken, så dit barn kan blive set i mørket. Helm er specialister indenfor tasker og de kan derfor hjælpe dig med at finde de skoletasker som dit barn skal bruge.