Blog

Find inspiration til din karriere i et andet land

Der er rigtig mange, der går rundt derude uden egentlig at vide, hvad de skal med deres liv rent karrieremæssigt. I et moderne samfund er ens vej ikke ligeså klar, som den var tidligere. Her var ens kort mere eller mindre allerede blevet givet til en, inden man blev født.

I dag har man mere eller mindre for at blive, hvad man beslutter sig for. Men fordi mulighederne er så mange, er det svært at se skoven for bare træer. Det kan dog sagtens lade sig gøre – vi guider dig.

Find den rigtige destination

Der er rigtig mange parametre, du skal overveje, når du skal finde det rigtige land at rejse til med henblik på at finde inspiration til din karriere. Det gælder om at finde den gyldne middelvej mellem at følge sit hjerte og sit rationale.

I forhold til dit hjerte, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder et sted, hvor du føler dig tilpas. Du skal formentlig være der et stykke tid, så det nytter ikke noget at et sted, hvor du ikke har det godt, selvom de praktiske forudsætninger er gode.

I forhold til dit rationale, skal du have økonomi med i overvejelserne. Hvis du ikke er startet med din karriere endnu, har du formentlig ikke særlig mange penge, så det vil være en god idé at vælge et sted, hvor der er de billigste flybilletter, samt hvor der er billigt at bo. Du kan ved at klikke her få en oversigt over rigtig billige flybilletter.

Derudover skal du vælge et sted, hvor der er kultur for iværksætteri. Der findes rigtig mange communities rundt omkring i verden, hvor folk mødes og arbejder, deler ideer og starter nye foretag. Sådan et sted smitter på din produktivitet og vil hjælpe på dit netværk.

Forslag til karriere

Igen, det er selvfølgelig gylden middelvej, og hvis du slet ikke har lyst til det, skal du lade være, men der er rigtig gode muligheder indenfor digital marketing.

Selvom digital marketing efterhånden er en gammel nyhed, er det stadig en branche i normal vækst. Det fede ved digital marketing er, at du i praksis ikke behøver nogen uddannelse indenfor området. Udviklingen går alligevel så hurtigt, at landskabet allerede har ændret sig, så snart du kommer ud fra uddannelsen.

Det er mere princippet ’learning by doing’, der hersker. Det er fedt for motiverede person med blod på tanden, og er ekstra attraktivt et sted, hvor du er sammen med rigtig mange andre iværksættere, der kan hjælpe dig med viden omkring emnet.

Indenfor digital marketing er der rigtig mange muligheder. Det handler om at finde din niche. I hvert fald i starten, så kan du, når du har mere styr på det store billede, udvide til flere forskellige områder.