Blog

Her er grunden til at engelsk er enormt vigtigt at mestre

Er dine engelske sprogkundskaber gode nok? Kan du tale flydende engelsk uden problemer? Har du haft svært ved engelskeksaminer eller prøver, hvor du kun måtte tale engelsk? Så er det måske på tide, at du forsøger at forbedre det. Dette kan gøres på mange forskellige måder med for eksempel kurser eller at se mere engelsksproget fjernsyn eller lignende. Det er vigtigt, fordi det samfund vi lever i, betyder at vi er nødt til at kunne kommunikere med andre.

Verdenssamfundet

Grænserne mellem vores lande udviskes i højere og højere grad. Dette er blandt andet på grund af den kæmpe udvikling, der er sket med internettet og hvordan vi bruger det. Specielt med et erhvervsmæssigt perspektiv, er det blevet et mere flydende marked. Internettet har nemlig muligheden for at fjerne tid og sted. Hvilket betyder at vi kan sidde i Danmark og bestille varer fra USA, England og Kina. Så er det ligegyldigt hvor vi befinder os og hvad tid på døgnet det er. Disse forbindelser betyder også at vi kan kommunikere med folk fra hele verden lige når vi vil. Der er altså sket en udvikling med hvem vi taler med og hvordan vi taler med folk. Derfor er det vigtigt at kunne tale flydende engelsk, da dette gør dig i stand til at navigere rundt i det, der i dag nærmest er blevet til et verdenssamfund. Det er nemlig de fleste der kan tale det sprog, så derfor er det en fordel at kunne.

Engelske kompetencer

Ens engelske sprogkompetencer er derfor vigtige i forhold til at kunne kommunikere hensigtsmæssigt med resten af verden. Selvfølgelig er det ikke kun det engelske sprog der er en fordel at kunne. De største sprog i verden, beregnet på hvor mange i verden der taler det, udgøres faktisk af blandt andet mandarin og spansk. Det kan derfor også betale sig at tage spansk i gymnasiet i stedet for tysk. Selvfølgelig kommer det an på hvor man skal bevæge sig rundt i verden, for hvis man opholder sig i den vestlige verden, er det selvfølgelig en større fordel at kunne engelsk end spansk. Hvis man gerne vil forbedre sine sprogkundskaber, er det en god idé at undersøge sine muligheder for at tage kurser eller lignende. Man kan blandt andet læse mere om uddannelse på hjemmesiden www.iblsprog.dk. Denne side udbyder kurser i sprog og kultur, som hjælper dig med at forbedre dit engelsk og udvider dit perspektiv i forhold til andre kulturer. 

Uddannelse og fremtid

Det er vigtigt for din uddannelse at kunne flydende engelsk men det er også vigtigt for din fremtidige karriere. Netop fordi det er et verdenssamfund og vi skal kunne kommunikere med hinanden, er der stor chance for at fremtidige arbejdspladser, vil være endnu mere prægede af engelsktalende medarbejdere. Specielt hvis du forestiller dig selv i en større international virksomhed. Af denne gode grund vil meget af kommunikationen selvfølgelig også foregå på engelsk. Derudover får du flere muligheder både uddannelsesmæssigt og karrieremæssigt hvis du taler både dansk og engelsk fuldstændigt flydende. Det giver dig et meget bredere felt at vælge imellem når du skal vælge uddannelse og karriere. Så hvis du vil sikre din fremtidige karriere mest muligt, er det en god idé at forbedre sig indenfor sprog.