Uncategorized

Husk boligadvokaten til din første bolig!

De fleste vil når de er ved at blive voksne, så småt lede efter en bolig.

Men hvis det er første gang du er på boligmarkedet, så kan det gå op for dig, at det er et hårdt marked. Det kræver nemlig rigtig meget tid, samt der er en del dokumenter som kan gøre det hele uoverskueligt.

Derfor har vi samlet en lille pakke så du får en oversigt over hvad der skal til.

Hvad skal man huske

Når du er ung og det er første gang på boligmarkedet, så er der en række forskellige ting som du skal huske at tage højde for.

Boliglisten

Når det kommer til de forskellige boliglister, om det er interne eller eksterne lister, så er det aldrig for tidligt at blive skrevet op. Man skal med andre ord sørge for, at blive skrevet op til så mange forskellige lister som overhovedet muligt, hertil kan ventetiden være meget lang, derfor skal man gøre det så tidlligt som muligt.

Når det er sagt skal man huske, at bolig søgen nærmest er et fuldtidsarbejde.

Man kan sidde dag og nat på alle de forskellige sider og søge efter boliger, det er primært fordi der er en lang række unge som har det samme problem som du selv.

Lånet

Hvis du er ung, så kan det faktisk godt betale sig for dig, at optage et lån. Det er nemlig i den lange bane markant billigere at købe en bolig, også kan man se på det som en god investering i en ung alder.

Det betyder du skal snakke med banken og få aftalt et acceptabelt lån med dem, hertil skal du få en god rente samt en god ÅOP.

Hvis du får lånet godkendt, så kan du så stille begynde at finde drømmeboligen. Når den først er fundet, så er det en handel der begynder.

Boligadvokaten

Når du skal købe en bolig, især hvis det er første gang du er på markedet, så er det en god ide med en boligadvokat.

Boligadvokaten er din sikkerhed for en god, sikker og bekvem handel. Du får nemlig hjælp helt fra besigtigelsen.

En besigtigelse er når du skal undersøge lejligheden, samt se standen af den indvendigt. Boligadvokaten tager med glæde med dig, her kan han nemlig hurtigt vurdere boligens umildbare tilstand. Det kommer til, at være gavnligt fordi, at hvis advokaten ser noget du ikke gør, så kan han tage det med i forhandlingen.

Hertil kan din boligadvokat tage alle dokumenterne som kommer op til vurdering, og gennemgå det juridiske aspekt der ligger bag dokumenterne. På den måde er du sikker på det bliver gjort på bedste vis, samt naturligvis til din fordel.

Når Boligadvokaten har undersøgt alt til punkt og prikke, kan du nemt, sikkert og bekvemt underskrive aftalen og begynde indflytningen til din nye bolig.