Blog Uncategorized

Hvor går studieturen hen? Få inspiration her

De fleste tager på studietur omkring 2. G og ender typisk et sted som Spanien eller Dublin. Hvis I gerne vil prøve noget helt andet, og få en helt anden oplevelse af en anden kultur, er det måske en idé at tage et andet stede hen. Skolerne har forskellige budgetter, men det er ikke umuligt at komme lidt længere væk. Læs med her og få noget inspiration.

Spar op til studieturen

Man kan som klasse godt udføre noget arbejde og på den måde indsamle flere penge til en større rejse. For eksempel kan man aftale med sin skole, at i stedet for at tage af sted i 2. G kan man tage af sted i 3. G. Så har man det længere til at tjene op, sådan så turen kan gå et sted hen der ikke normalt figurerer på studieturslisten. Dette er en kæmpe mulighed for at få nogle oplevelser for livet og noget læring som vil blive med en hele livet.

New York, USA

New York, New York! Skal turen til det ikoniske New York og skal I se the Big Apple, heppe på New York Yankees og spise en Corndog på Times Square? 5th Avenue er en af hovednerverne i byen og det er også her der er rigtig gode shoppemuligheder. For det mere studierelevante, kan der her opleves det finansielle distrikt med New York Stock Exchange og selveste Wall street. Det er en oplevelse i sig selv at gå rundt mellem alle forretningsfolkene og byens populære skyskrabere. En tur til New York vil helt klart have noget til alle de studerende og vil give et indblik i den økonomiske mastodont Wall Street.

New Delhi, Indien

Indien er en kaotisk og uoverskuelig men samtidig en eventyrlig og nærværende oplevelse. Det er så mange sanseindtryk på en gang at man kan blive helt overvældet. Her er du garanteret at møde en fremmed kultur og nye mennesker og dermed få uforglemmelige oplevelser og minder. Det vil åbne dit perspektiv op for andet end frikadeller og rød grød med fløde og du vil tage af sted derfra meget rigere. Udforsk smukke Taj Mahal og byens mange andre imponerende ting og forstå historien bag. En tur der vil være med dig for resten af livet. Man kan også få hjælp til at skræddersy sin rejse hos C&C Travel. De udbyder mange forskellige rejser og kan være behjælpelige med at sammensætte en rejse lige efter jeres behov.

Sydney, Australien

Sydney er med sine omkring 4,4 millioner indbyggere Australiens største by. Byen blev grundlagt i 1788 som en fangekoloni af de første britiske bosættere. Før disse ankom, var området ved Sydney beboet af aboriginere igennem tusindvis af år. Så her er der meget at komme efter historisk og vil være lærerig oplevelse i forhold til landets historie. Nu er Sydney en moderne storby med et pulserende byliv, men samtidig med en masse grønne områder rundt omkring i byen. Når man er i Sydney, er deres ikoniske strande som Bondi Beach og Manly Beach helt klart et besøg værd.

Så er det bare i gang med at spare op, sådan så studieturen virkelig kan give et indtryk for livet.