Uncategorized

Sådan holder du de bedste fester i studietiden

Når du er studerende, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at gøre noget ud af dine studier og får læst det materiale, du skal. Det er en helt særlig tid, hvor der er tid til fordybelse, og hvor du er så privilegeret at få lov til at kunne dykke ned i noget meget vigtigt og spændende stof inden for et område, der interesserer dig.

Men når det er sagt, er det også en tid, hvor der er plads og tid til at skulle skabe nogle fantastiske minder og dybe venskaber med dine studiekammerater – og for de fleste betyder det, at der skal holdes nogle fede studiefester.

Sørg for at gøre noget ekstra ud af festen


Hvis du gerne vil være en af dem, der har flest venner i studietiden og samtidig gør noget for fællesskabet, er det en god idé at være en af dem, der holder mange fester for de andre. Det giver dig nemlig en mulighed for at skabe vigtige bånd med dine medstuderende, og samtidig kommer du til at gøre en stor forskel for alle dem, du læser sammen med.

Hvis du har mulighed for at holde studiefester, kommer du til at være den, der har flest venner. Og det er godt! Der er mange forskellige komponenter, der helt skal være til stede, når du skal holde en fed studiefest.

Først og fremmest er det vigtigt at gøre noget ekstra ud af det lokale, hvor festen skal holdes. Det kan du gøre ganske let, og du bør først og fremmest finde festartikler til alle typer fester – så du er klar til at pynte op uanset om der er tale om en almindelig fest, en fødselsdag eller måske endda en fest til efter endt eksamen.

Lad de andre tage deres egen alkohol med

Selvom det er en god idé at være den, der holder fester i studietiden, betyder det ikke, at du skal betale for alle de andre. I er alle sammen på SU, og derfor er det et meget godt princip til fester for studerende, at alle selv tager deres alkohol med.

På den måde kan du slippe for den store ugift, det er at skulle have alkohol nok til alle dine studiekammerater.

Det samme gælder, hvis I skal spise sammen – her er det en god idé enten at lade alle tage deres egen mad med, ligesom I også kan vælge den nemme løsning og bestille nogle pizzaer udefra, hvor alle betaler til samme pulje. Uanset hvordan du vælger at strukturere festen, er der ikke nogen tvivl om, at studietiden er sød og spændende for alle, og at I skaber minder for livet ved at holde gode fester sammen.