Uncategorized

Sådan optimerer du din bolig

 

Er du også træt af, hvordan din bolig ser ud? Man kan ofte komme til at tænke, at ens boligindretning er ensformig og kedelig. Vi giver dig en række tips til, hvordan du nemt kan optimere og give et friskt pust til din bolig.

Udnyt lyset

Et af de typiske problemer ved vores boliger er, at rummene ofte kommer til at se små ud. Det kan man heldigvis nemt gøre noget ved. For at få illusionen af et større hjem, kan man pynte rummet med et spejl. Dog er det ikke ligegyldigt, hvor spejlet bliver placeret. Man kan opnå det bedste resultat ved at placere spejlet overfor et vindue. På den måde vil man udnytte det naturlige sollys. Solens stråler vil nemlig blive reflekteret i spejlet, som gør, at rummet syner større.

Alternativ dekoration

En anden måde at opdatere sin bolig på er ved at dekorere. Man kan dekorere sin bolig på mange måder. En af de klassiske er med stearinlys, som giver en hyggelig stemning. Vaser er ligeledes en klassisk dekoration. I vaserne er der ofte et bundt roser eller tulipaner. Men hvad med at prøve noget nyt? En af tidens helt store tendenser er såkaldte markbuketter. Som navnet indikerer er det blomster, som ligner, at de lige er blevet plukket ude fra en mark. Markbuketter er med til at dekorere din bolig på flotteste vis. Dertil gives der et personligt touch, da buketterne ikke er så poleret sammenlignet med de klassiske blomster.

En anden måde at opbevare på

De fleste har deres tallerkener og andet service i deres køkkenskabe. Men hvad med at prøve noget nyt? Et vitrineskab vil helt sikkert være med til at give nyt liv til din bolig. I et vitrineskab kan der ikke blot være glas og tallerkener, men også kogebøger og andre dekorative ting. Du kan finde mere inspiration på et Nordal vitrineskab lige her.

Stof til eftertanke

En god måde at opgradere sin bolig på, er ved at skifte stoffer og tekstiler ud med nogle nye. Et nyt sengetæppe vil give dit soveværelse et helt nyt udtryk. Desuden kan man ompolstre sin sofa eller en stol. Hvis man ikke er til det helt store projekt, kan man nøjes med at udskifte sine gardiner efter sæson.

Et rum ad gangen

Selvom det er frustrerende at leve i et hjem, hvor man er utilfreds med noget, er det en god idé at tage ét rum ad gangen. På den måde mindsker man fejlkøb, som man alligevel er træt af igen efter en måned. Så tag dig tid til at finde de helt rigtige ting til dit hjem. Tænk også længere end et produkt – forstået på den måde, at hvis du ønsker at udskifte tre ting. Så inden du kører kortet igennem og køber den første ting du har fundet skal du sørge for, at planlæg alle tingene til dit rum inden du køber. På den måde sikrer du dig, at tingene rent faktisk passer sammen.