Blog

Sådan vælger du det rette kamera udstyr- guiden til den studerende

Det kan være rigtig svært at vælge hvilket kamera udstyr du skal købe, for der er et utal af modeller, og de kan alle sammen noget meget forskelligt. Det er nødvendigt du tænker over hvilket behov du har, og ikke mindst hvad dit kamera skal kunne for at hjælpe dig med dit visuelle udtryk.

Hvad skal du tage billeder af?

Det klassiske Dslr kamera er nyttigt når du er på farten fordi det er hurtigt, kan kobles til din computer og du kan derved indlæse dine billeder med det samme og få et godt overblik over om du har fanget den rette vinkel. Mange backpackere er vilde med et spejlrefleks kamera fordi det passer rigtig godt til billede redigerings programmer som lightroom og photoshop.

Fordelen ved det digitale kamera, er at du kan skifte linsen, og derved opnå flere forskellige udtryk, med samme kamera. Ulempen er at et kamera af denne type kan være svær at bruge hvis du er nybegynder fordi det har mange indstillinger og programmer som man lige skal sætte sig grundigt ind i for at lære. Men har du først øvet dig i at bruge det, har det utallige indstillinger som kan sammensættes så du kan tage billeder med dit helt eget personlige udtryk.

Hvis du er iværksætter og ved siden af studierne har en virksomhed og et tilhørende lager er den bedste løsning at få fat i noget ordentligt overvågningsudstyr. Det er rigtig smart og med den nyeste teknologi kan du koble din smartphone til, så du kan passe på det hele mens du ikke er fysisk til stede. Inden du kaster dig ud i sådan løsning, så spørg din forhandler til råds.

Skal du filme noget vildt?

Et action kamera er noget helt for sig selv! Ekstremsportsatleter bruger sådanne kameraer fordi de er bygget til at kunne tåle at komme under vand, og er designet til at holde til lidt af hvert.

Et kamera som dette passer perfekt til at filme eller tage billeder udenfor og kan sagtens tåle at falde ned i sneen, og det overlever også hvis du taber det i vandet på din kanotur. Et aktionskamera er meget mindre end et spejlrefleks kamera, men er indrette til at filme og tage billeder i meget høj kvalitet. Gopro er en af de tunge drenge på markedet, og var de første til at fremstille et brugervenligt kamera, som blev adopteret meget hurtigt af youtubere, og adrenalin junkies.

Mange studerende skal oftest i praktik, og i denne forbindelse kan det være et rigtig godt redskab at investere i. det kan være en stor hjælp når du vender tilbage i skolen og skal vise enten lære eller dine venner hvad du har set og oplevet mens du har været væk. Billeder siger mere end 1000 ord. Og et godt billede siger heldigvis det hele på en gang.