Uncategorized

Spar penge i hverdagen

Som studerende kan det være svært at få det til at løbe rundt rent økonomisk. Selvom man har et studiejob, så har man bare ikke et særlig stort rådighedsbeløb om måneden. Derfor skal man som studerende tage alle råd om at spare til sig, så man har flere penge mellem hænderne til lige det, som man har lyst til. I denne artikel finder du en række gode råd til, hvordan du nemt kan spare penge i hverdagen.

Dagligvarer

En af de ting som man er sikker på, at man skal købe regelmæssig, er dagligvarer. Derfor vil dagligvare være et optimalt sted at spare. Inden du handler alt det du skal, så skriv ned, hvad du faktisk mangler og planlæg, hvad du skal have at spise i løbet af en uge. På den måde kan du nøjes med at handle en enkelt eller to gange om ugen, hvilket både spare dig tid og penge. Dernæst bør man sammenligne de forskellige dagligvarebutikkers tilbud. Her skal man selvfølgelig vælge den butik, som har de bedste tilbud, som stemmer overens med, hvad man har skrevet på sin indkøbsliste til ugen. Hvis du vil spare yderligere tid, så kan du handle på nettet. Det er lang de fleste dagligvarebutikker, som efterhånden har en online webshop, hvor man kan købe alle sine varer. Så glem alt om lange køer og stress nede i mælkedisken, og handl online.

Udnyt rabatter

Som studerende er du så privilegeret, at der tilbydes en række særlige rabatter til dig. Så hvorfor ikke udnytte dem? Når du er ude og shoppe, så tilbyder overraskende mange butikker omkring 10% studierabat. Dog er det ikke blot studierabat, som du kan drage nytte af. Hvis du for eksempel er medlem af en fagforening eller studere på et helt bestemt uddannelsesinstitut, så kan du være heldig, at de har indgået et samarbejde med et forsikringsselskab, som kan tilbyde unikke rabatter til sine medlemmer. Hvis du ikke er det, så kan du altid bruge de rabatter, som der tilbydes til alle. Hvis du for eksempel elsker at spille online casino, så kan du lige her tjekke Leo Vegas ud, som tilbyder alle 50 kroner gratis.

Sammenlign priser

Der findes forskellige service på internettet, hvor man kan sammenligne priser på næsten alle vare. Så hver gang du er på udkig efter en ny kaffemølle, sorte snørebånd eller noget helt tredje, så sammenlign prisen på varen. Her kan man være heldig, at hvis man vælger at købe varen i en bestemt butik, så kan man spare x-antal kroner. Det kan hobe sig op til mange penge, hvis blot man vil tage sig tiden til at sammenligne prisen på de produkter, som man er på udkig efter.