Blog

SU-venlig nytårsaften

Det kan være en dyr fornøjelse at holde nytår med de store mængder mad, drikkevarer, slik, snacks, pynt, fyrværkeri, – og ikke mindst det perfekte nytårsoutfit, som der hører med. Specielt få dage efter man har brugt mange penge på de utallige julegaver og julefrokoster. Der er dog en del ting du kan gøre for at spare på pengene, når du skal stå for nytårsfesten.

Nytårsoutfittet

Selvfølgelig vil de fleste gerne have det helt rigtige nytårskluns, der både følger med vinterens største tendens og som ikke er ”so last year”. Det er dog nok de færreste der går op i, hvor moderne eller dyrt dit outfit er. Du kan derfor nemt style din genbrugte kjole, med forskellige accessories, som smykker, et flot bælte, en fin taske eller en af dine fede sommerjakker. Så er der næppe nogen, der kan genkende kjolen eller jakkesættet fra sidste nytår, fredagsbar eller gallafest.

Hvis det absolut skal være fra et lækkert designermærke, findes der et udvalg af forskellige sider, hvor du kan leje et outfit for en aften, til en del færre penge end hvis du skulle købe det.

Mad og drikkevarer

Selvom det er dig der ligger hus, eller lejlighed, til årets nytårsfest, betyder det ikke at du skal betale for hele gildet. Koordinér derfor med dine gæster, hvem der tager hvad med. Hvis I vil lave maden selv, kan I dele op hvem der tager henholdsvis forret, hovedret, tilbehør, dessert og kransekagen med.

Desuden kan I også dele op hvem der tager hvad med af drikkevarer samt slik og snacks. I kan også spare en del på købet af drikkevarer og snacks ved at vælge det rigtige sted at købe det. Du kan nemlig spare mange penge på dine yndlings drikkevare og slik, da Netprissælger produkter fra alle de mest populære mærker, til markedets laveste priser, og samtidig kan du få det leveret direkte til døren på blot nogle få dage. Så er du fri for at bruge tid og penge på at hente, transportere og slæbe de mange varer frem og tilbage.

Festen

Rigtig mange unge vælger at tage i byen efter nytårsfesten. Det kan dog gøre rigtig ondt på kontoen, da man ofte både skal bruge penge på transporten, indgang, garderobe og drinks – og måske endda også en burger til hjemturen.

Du kan altså spare rigtig mange penge ved at holde festen hjemme og benytte jer af alle de drikkevarer I alligevel har købt med til festen.