Blog

Tag på bilferie med en sæsonleaset bil

Dit studie er langt og hårdt, men nu er det tid til ferie. Hvor skal destinationen går hen i år og hvilke ting vil du gerne se? Der findes mange gode destinationer værd at besøg, hvorfor det kan være perfekt med en bilferie, så du kan se så mange lande som overhovedet muligt.

Få vind i håret

Som studerende er det ikke ofte man har bil, og det bliver derfor tit de dyre flyrejser, nu kommer muligheden for at sæsonlease en bil og komme billigere frem til ens ønskede destination. Samtidig kan man se meget mere på vejen. Det giver dermed mulighed for at se flere lande, end bare et. Det kan også blive en rigtig lækker bil du køre mod syd i. Hos nellemannleasing.dk kan du sæsonlease en lækker bil hen over sommeren. Det er blandt andet muligt at køre mod syden i en cabriolet. Du kan lease en åben Porsche, som giver dig mulighed for at cruise ned gennem Tyskland til Italien, i en bil med taget nede og vind i håret. Den ultimative sommerferie oplevelse. Hvor skal turen så gå hen?

Når turen går sydpå

Når du så vælger at køre ned gennem Tyskland for at opleve alle mulige lande på vejen, er der mange at komme igennem. Men hvad er vigtigt at se? Alle lande har hver sine specielle seværdigheder. Rejs på kør-selv-ferie i Italien og nyd friheden i dit eget tempo.

Se mange byer

Når du skal ned mod Italien, skal du igennem Tyskland, hvor oplagte destinationer er Hamborg, Berlin og München, som er værd at se. Her er der mange forskellige flotte seværdigheder. Videre kan du køre over polen, hvor du kan opleve kystbyen Gdansk og hovedstaden Warsawa.

De gode råd til kør-selv-ferien

Når man skal køre langt, er der nogle forhåndsregler, man skal gøre, inden man tager afsted. Det gælder om at tænke smart og få bilen klargjort, så den er klar til de mange kilometer. Derudover bør man sørge for at pakke bilen med det praktiske, som registreringsattest, trafikvest og nødtrekant.

Når man er undervejs på turen, er det vigtigt at holde mange pauser, især hvis man har børn med. Pitstop giver god anledning for at se en masse seværdigheder på vejen.

Hvad kan man opleve i Italien

En god køreferie kan være til Toscana i det centrale Italien, som ligger mellem Appenninerne og græner ned til Lazio. Det tager ca. 15 timer at køre fra den dansk-tyske grænse til Toscana. Her kan man opleve smukke landskaber og kunstneriske skatte. Derudover er der lange kyster med hvide sandstrande. Herudover er der de Apuanske Alper og Orbetello lagunen, hvor mange trækfugle kommer. Dog er det der er mest karakteristisk i Toscana de flotte landskaber, hvor naturen er harmonisk og kombineres med menneskets tusindårige tilstedeværelse.