Uncategorized

Uddan dig indenfor beauty-verdenen

Der er mange unge, der er i tvivl om, hvad de skal uddanne sig til. Det kan også være svært at finde ud af, når der efterhånden er så mange muligheder og så meget frihed til at vælge. Et område som der er blevet skabt et kæmpe marked indenfor, det er beauty verdenen. Der er masser af uddannelsesmuligheder indenfor dette. Så hvis du er meget i tvivl og du måske interesserer dig for beauty, så er dette noget for dig.

Mange forskellige uddannelsesmuligheder

Nutidens unge oplever, at det er svært at vælge uddannelse. Allerede fra man går i 5.-6. klasse, stilles man overfor uddannelsesvejlederens mange spørgsmål. Hvad er dine interesser? Hvad er du god til? Vil du gerne på gymnasiet eller på handelsskolen? Hvad vil du gerne arbejde med? Hvor ser du dig selv på arbejdsmarkedet? Har du været inde på uddannelsesguiden og kigge? Disse spørgsmål kan være svære at svare på, når man på det tidspunkt, ikke engang kan beslutte sig for, hvilken pizza topping man helst vil have. Der er uendeligt mange muligheder for, hvad man kan uddanne sig til og der findes mange forskellige retninger indenfor de forskellige fagområder. Derudover er der nu om dage meget mere frihed til at vælge, hvad man vil. I gamle dage blev man typisk bare hvad ens forældre var. Der var der ikke så mange muligheder, men nu er det blevet meget sværere at vælge.

De sociale mediers betydning for beauty-verdenen

Et fagområde på arbejdsmarkedet kan være beauty området. Dette har vokset sig kæmpestort, specielt i takt med de sociale medier. De sociale medier har nemlig haft en kæmpe betydning for, hvordan vi ser os selv og andre. Vores selvbillede er blevet forskruet af alle de urealistiske idealer, som for eksempel instagram er med til at skabe. Der er kommet et meget større pres på, hvordan vi skal se ud. Fordi der er foregået en udviskning af hvad der er ægte og hvad der ikke er ægte, i kraft af illusioner og redigering af billeder, har vi urealistiske ønsker om, hvordan vi gerne vil se ud. Dette har bragt med sig et kæmpe marked indenfor plastikkirurgi, botox og fillers, makeup og så videre. Det har altså skabt en højere efterspørgsel. Udover den høje efterspørgsel, foregår der også en normalisering af disse ting. Når folk får lavet for eksempel botox eller fillers i læberne, går de ikke og gemmer det og skammer sig over det i samme grad, som man engang gjorde.

Uddannelser

Hvis man interesserer dig for beauty-verdenen, findes der mange muligheder. Man kan kaste sig ud i uddannelser som handler om at lave øjenvipper og kunstige negle. Man kan blive kosmetolog og arbejde med hudpleje og makeup. Man kan også gå den lidt mere kirurgiske vej og blive sygeplejerske, der tager kurser i botox og lipfillers, så man kan være med til at lave disse behandlinger. Der er også et kæmpe marked indenfor hårfjerning, med blandt andet voksning og laser. Man kan også sigte endnu højere og gå ind i kirurgi og derfor være med til plastikoperationer og fedtsugninger. Du kan klikke her og læse mere om forskellige behandlingsmuligheder. Man kan både uddanne sig til at være assistent eller blive selvstændig med egen klinik. Der findes altså masser af muligheder for at uddanne sig, til at kunne arbejde i beauty-verdenen. Så hvis du har en interesse for dette, har du masser af muligheder.