Uncategorized

Unge studerende har brug for hjælp!

Det kan for mange unge virke meget svært, når man begynder at modtage de faste regninger og skal lede efter bolig.

Der er nemlig rigtig mange faktorer som spiller ind, når man skal ind i voksenverden. Derfor har vi samlet 3 vigtige ting, som man skal vide, hvis man er ved at være klar til at flyve fra reden.

Udnyt SU’en bedst muligt

Hvis du er under uddannelse, så har du din SU og nok ikke tid til et fuldtidsarbejde.

Det kan for mange unge virke uoverskueligt, at få det hele til at løbe rundt. Du kan derfor med fordel opsætte et budget for din SU. Et budget burde indeholde

Det faste

Det kan bl.a. være din telefonregning, afbetaling af bærbar eller telefon. Det også hvis du betaler for at bo hjemme, evt. hvis du betaler faste gebyrer for at være skrevet op til boligsider.

Det skal altid betales før man bruger nogle af sine SU penge.

Det nødvendige

En anden vigtigt post mans skal have på sit budget, hvilket også er det næst vigtigste, er de ting man selv ser nødvendigt, men i praksis ikke er nødvendigt. Disse ting kan f.eks. være kampsport, fitness eller lign.

Hygge

Det sidste punkt man burde sætte ind i sit ellers pressede budget, er hygge. Der kan være meget pres fra skole, hertil opgaver der skal afleveres samt en del læsning som skal klares. Derfor er det vigtigt man husker, at der også skal hygges.

Hvis du synes stressen allerede er begynd, at stige dig til hovedet. Så kan du med fordel få et kursus i stressafvikling Fortunakurser.dk

Brug alle lifehacks

Det er mange gode lifehacks, som kan gavne dig når du er studerende. Der er nemlig rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan sikre dig selv imod voldsomme uforudsete udgifter. En dårlig uforudset udgift kan få hele budgettet til, at gå skævt.

Derfor er det også altid en god ide, at du har tegnet de små billige elektronik forsikringer. Det er nemlig nødvendigt hvis uheldet først er ude, hertil koster de som regel ikke mere end 50 kroner om måneden.

Tid til bolig

Hvis du er ung og endelig har fået muligheden for, at købe en andels- eller ejerbolig, så kan det virke meget rodet.

Der er rigtig meget du skal holde styr på, både med alt det juridiske men også i forhold til en ejendomsmægler som udelukkende arbejder for, at få prisen på boligen skal sælges så højt som mulig.

Derfor er det vigtigt, at du som ung især finder en god boligadvokat, når du skal købe din drømmebolig. Med en boligadvokat så er du sikker på, at der bliver taget højde for alt det nødvendige. Det er nemlig deres speciale, at sikre dig den absolut bedste handel samt det nemmeste forløb.